Τ

ο να έχουμε την τιμή να φωτογραφίσουμε την ωραιότερη μέρα ενός ζευγαριού είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να περιτριγυρίζεσαι από χαρούμενους ανθρώπους, να γίνεσαι ένα μαζί τους, να ζεις τη χαρά τους και να σε εμπιστεύονται να τη καταγράψεις. Αυτά τα συναισθήματα προσπαθούμε να αποτυπώσουμε στις εικόνες μας.

Φωτογραφίζοντας σε στιλ wedding reportage και χωρίς να επεμβαίνουμε στην εξέλιξη της ημέρας φτιάχνουμε για εσάς οικογενειακά κειμήλια ανεκτίμητης αξίας.- Φραγκίσκος Πενίδης -

Στόχος μας είναι τη μεγάλη σας ημέρα να είμαστε αθόρυβοι, διακριτικοί παρατηρητές. Έτοιμοι όμως πάντα να καταγράψουμε κάθε συναίσθημα στα πρόσωπα των καλεσμένων σας και φυσικά στα δικά σας. Αγαπάμε καρέ όπως τη στιγμή που ο πατέρας βλέπει την κόρη του ντυμένη νύφη ή όπως όταν η μητέρα δακρύζει βλέποντας τον γιο της να βγαίνει γαμπρός από το σπίτι. Φωτογραφίζοντας σε στιλ wedding reportage και χωρίς να επεμβαίνουμε στην εξέλιξη της ημέρας φτιάχνουμε για εσάς οικογενειακά κειμήλια ανεκτίμητης αξίας, αναγνωρίζοντας σε κάθε μυστήριο το προσωπικό χαρακτήρα του ζευγαριού.

Οι λεπτομέρειες, που με τόσο κόπο και αγάπη, έχετε επιμεληθεί για αυτή τη μοναδική μέρα είναι που κάνουν τη διαφορά σε ένα γάμο ή σε μια βάπτιση. Αυτός είναι και ο λόγος που τους δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία στη φωτογράφισή μας, όλα παίζονται στις λεπτομέρειες.

Το μόνο που μπορούμε να σας ευχηθούμε είναι να χαρείτε αυτή τη μοναδική μέρα όσο περισσότερο γίνεται και σας υποσχόμαστε ότι βλέποντας μετά αυτές τις φωτογραφίες, θα ζωντανεύουν τα ίδια μοναδικά συναισθήματα.

Διαβάστε τις ιστορίες των ζευγαριών που μας έχουν εμπιστευθεί.